Απορριψη στον ερωτα

· Uncategorized
Συγγραφείς

Απορριψη στον ερωτα

Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι πολύ δυνατοί και διαρκούν πολύ στον χρόνο.

με τον τρόπο σου και με τις μη τέλειες δυνατότητές μου έγινε έρωτας και απόριψη.. μετά προσπάθειες συνενόησης αλληλονόησης και τώρα βελτίωση βελτίωση βελτίωση βελτίωση βελτίωση βελτίωση και «βλέπουμε»-ξανανοούμε ξανακρίνουμε.. ας προσπαθήσουμε ότι καλύτερο δυνάμεθα.. με ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΗ ΠΟΝΗΡΙΑ

Η απόρριψη του έρωτα όμως είναι σοβαρή και επικίνδυνη. Ίσως για αυτό πολλοί θεωρούν την καψούρα πιο απλή περίπτωση.

Η αναζήτηση του έρωτα και της αγάπης αλλά κι ο φόβος τηςαπόρριψης ή της μοναξιάς περπατούν χέρι-χέρι στις ζωές των ανθρώπων.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

2011-05-09 14:48
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει νιώσει την απόρριψη στον έρωτα. Πώς όμως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με την ψυχραιμία που απαιτείται;

Όσο και να αγαπάμε κάποιον, δυστυχώς τα αισθήματα δεν είναι πάντα αμοιβαία και δύσκολα αποδεχόμαστε ότι ο άνθρωπος που εμείς θεωρούμε ιδανικό δεν έχει την ίδια άποψη για μας.

Υπάρχουν κι άλλο τρόποι όμως να χειριστούμε την κατάσταση εκτός από το να απομονωθούμε και να κλαιμε ή να τον παρακαλάμε να γυρίσει, τακτικές που συνήθως δεν οδηγούν πουθενά.

1. Ξεσπάστε, αλλά με μέτρο. Εννοείται ότι, αν θέλετε να κλάψετε ή να φωνάξετε ή να απομονωθείτε, πρέπει να το κάνετε για να εκτονωθείτε. Φροντίστε μόνο να μην ξεπεράσετε τα όρια σας γιατί μετά μπορεί να αισθάνεστε άσχημα που επιτρέψατε στον εαυτό σας να φτάσει σε αυτό το σημείο.

2. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να δείτε τα πράγματα όπως είναι χωρίς να υπερβάλλετε. Η απόρριψη από ένα άτομο σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι που θα γνωρίζετε θα σας απορρίπτουν και σίγουρα δεν είναι λόγος να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας.

3. Μην επιμένετε να αλλάξετε κάτι. Μην σκέφτεστε συνέχεια πως θα κατακτήσετε το άτομο που σας απέρριψε και μην υπεραναλύετε το ζήτημα. Κάτι τέτοιο μόνο καλό δεν θα σας κάνει. Αντίθετα, μπορεί να σας γίνει έμμονη ιδέα που θα εμποδίσει σίγουρα και τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας.

4. Αποδεχτείτε ό,τι συνέβη. Κανένας απολύτως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μια τέτοια κατάσταση δεν τον πληγώνει έστω και λίγο. Αυτό που πληγώνεται όμως περισσότερο είναι ο εγωισμός μας, που σε τέτοιες περιπτώσεις θολώνει την κρίση μας και δεν μας αφήνει να πάμε παρακάτω.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδεχτούμε ότι δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι και σίγουρα ούτε οι τελευταίοι που χρειάζεται να το υποστούν και να πάμε γι’ άλλα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: